Kennis en Tools

Veel van onze kennis en inzichten op het gebied van toekomstgericht organiseren, strategisch management en strategisch leiderschap hebben we verwoord in papers en omgezet in afbeeldingen en tools. Vanaf deze pagina kun je dit materiaal downloaden en beginnen met het toepassen daarvan in je eigen organisatie.

Papers

Over verschillende onderwerpen hebben we papers opgesteld die je kunt downloaden en delen met anderen, vooral bedoeld ter inspiratie. De papers belichten voornamelijk de Straleno Methodiek en terminologie daaruit, onze diensten en de FPSM organisatie.

Laat je inspireren door onze papers

Aan de slag

In het boek Strategisch managen in turbulente tijden, leren je organisatie toekomstbestendig te maken staan verschillende afbeeldingen en canvassen waar lezers graag over zouden beschikken. Die afbeeldingen en canvassen maken ook onderdeel uit van de Straleno Methodiek. Verschillende afbeeldingen zijn leuk en relevant om op te nemen in bedrijfspresentaties. De canvassen zijn relevant om de strategische keuzes over je organisatie in kaart te brengen en bespreekbaar te maken. We stellen je graag in de gelegenheid om daarmee aan de slag te gaan.

Aan de slag met canvassen en figuren